Mijn aanpak

Hoe gaat een sessie in zijn werk?

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek maken we kennis en doorlopen wij jouw biografische tijdlijn om erachter te komen waar de klacht en/of de overtuiging mee verbonden is. Na een gesprek is er meer inzicht in eventuele thema's en/of een rode draad in iemands leven. Soms kan het zijn dat je wel een idee hebt van wat er speelt, maar nog niet helder hebt wat daar allemaal nog onder zit. Samen gaan we dit onderzoeken, ik help je hier graag bij.

Sessie

Een sessie start met een kort gesprek om bij te praten. Hierna starten wij de sessie.

Tijdens de gehele sessie ben je in lichte trance maar behoud je controle. Je kunt dus op elk moment de sessie stoppen. Ik begeleid de sessie door middel van vragen en behoud het overzicht, zodat we het maximale uit de sessie kunnen halen. Aan het einde bespreken wij de sessie en geef ik je tijd om even rustig terug te komen in het hier-en-nu.

Na een sessie

Het is aan te raden om comfortabele kleding te dragen. De sessie wordt over het algemeen liggend gedaan (op een matras of sofa) maar kan eventueel ook zittend. Het is aan te raden om direct na een sessie geen afspraken in te plannen. Soms voel je je na een sessie zelfs even iets minder dan voor de sessie, en dit kan ook een paar dagen aanhouden. We houden om die reden ook altijd 2 weken rust aan tussen sessies. Dit is nodig om alles uit te laten werken.

Een gemiddelde sessie duurt ongeveer 2 uur.

Maak vrijblijvend een afspraak

Ik ga graag samen met je op zoek naar de oorsprong van hetgeen wat jou dwars zit.

Maak een afspraak