Over mij

Wie ben ik?

Reïncarnatietherapie

Ik snap dat je ook graag wil weten wie er achter de therapie zit. Mijn naam is Roderick Dirkse. Vanaf kleins af aan wist ik een ding zeker, ik wilde met mensen werken. Na mijn middelbare school besloot ik om in de voetsporen van mijn vader te treden, en geneeskunde te gaan studeren. Na twee jaar opleiding merkte ik helaas dat dit pad niet voor mij was weggelegd, ik werd er ongelukkig van.

Een moeilijke stap! Want ik had helaas geen plan B.
Om deze reden besloot ik dus eerst te reizen, en ben ik uiteindelijk naar Rome afgereisd om Italiaans te leren.

Hierna heb ik de Hogere Hotelschool in Den Haag afgerond, en heb ik een aantal jaren in de corporate sales gewerkt in hotels. Ik werkte in ieder geval met mensen, maar het was ook nog niet helemaal de juiste plek.

Op de achtergrond raakte ik steeds meer geïnteresseerd in spiritualiteit, en ben daar flink over gaan lezen. Op een gegeven moment las ik een boek van Dr. Brian Weiss — 'Many Lives, Many Masters', en toen klikte het voor mij. Dit boek werd geschreven door een erkend psychiater, die door middel van regressietherapie klachten bij zijn patiënten wist op te lossen. Ik had hier nog nooit van gehoord, maar het had mijn volle aandacht.
Ik kwam toen de SRN, School voor Reïncarnatietherapie Nederland, tegen, en heb een open dag bijgewoond, en een demo ondergaan.

Voor mij was het duidelijk, dit was iets wat ik wilde doen! Met regressietherapie pak je een probleem aan vanaf de hardnekkige wortels. Vandaar de naam; Roots Regressie.

Naast mijn werk als therapeut ben ik ook nog actief als Sales Consultant.

Maak vrijblijvend een afspraak

Ik ga graag samen met je op zoek naar de oorsprong van hetgeen wat jou dwars zit.

Maak een afspraak