Praktische zaken

Kom alleen

Het is bij een sessie niet de bedoeling dat hier derden bij aanwezig zijn. Dit omdat cliënt en therapeut op elkaar afgestemd raken, en hierbij niet gestoord dienen te worden. Ook is alles wat besproken wordt in de sessie persoonlijk van aard, en is het daarom niet wenselijk dat hier anderen bij zijn. Mocht het toch nodig zijn dat er iemand mee komt naar de praktijk dan kan deze wachten in de wachtkamer of in de buurt.

Annuleren

Een sessie dient 48 uur van tevoren geannuleerd te worden. Dit om eventueel wachtenden de kans te geven de geannuleerde afspraak over te nemen. Wanneer de sessie korter dan 48u van tevoren geannuleerd wordt zal 50% van het bedrag in rekening worden gebracht. Bij annulering korter dan 24 uur zal het volledige bedrag in rekening worden gebracht.

Betaling

Na een intake of een sessie kan de sessie meteen voldaan worden via contante (gepaste) betaling of via overboeking.

Tarieven

Uurtarief:€70,- (ex. btw)
Intake (1,5-2 uur):€125,- (ex. btw)
Sessie (max. 2 uur):€140,- (ex. btw)

Kwaliteitsbewaking

Kwaliteitsbewaking Als regressie- en reïncarnatietherapeut ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Reïncarnatietherapeuten (NVRT) die de kwaliteit en het vakbekwaamheidsniveau van haar leden nauwlettend bewaakt. De NVRT heeft een beroepsprofiel, een beroepscode en tuchtrecht. Hiermee wil de NVRT zowel therapeuten als cliënten bescherming bieden. De leden van de NVRT zijn verplicht jaarlijks bij- en nascholing te volgen en deel uit te maken van een intervisiegroep en blijven zo op de hoogte van recente ontwikkelingen in het vakgebied.
Zie ook www.nvrt.nl voor meer informatie.

Geschillen

Daarnaast ben ik lid van het CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten). CAT-therapeuten werken volgens de GAT-beroepscode. De beroepscode is gebonden aan het GAT-tuchtrecht. Als regressietherapeut val ik onder De Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). De GAT (Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten) is een rijks erkende Wkkgz geschilleninstantie en een tuchtcollege voor de alternatieve zorg.
Voor meer informatie zie: https://www.gatgeschillen.nl/beroepscode

NVRT lidnummer: 1447
CAT lidnummer: 94612023-01-23

Maak vrijblijvend een afspraak

Ik ga graag samen met je op zoek naar de oorsprong van hetgeen wat jou dwars zit.

Maak een afspraak