Testimonials

Wat vinden anderen?

Ik kijk erg positief terug op de regressie- en reïncarnatiesessies die ik bij Roderick heb ondergaan! Van tevoren vond ik het spannend om in hypnose te gaan. En ik vroeg mezelf af of het mij überhaupt zou lukken om zaken uit mijn vroege jeugd en/of uit een vorig leven te herinneren. Zorgen om niets: Roderick is zo’n fijne, integere en kundige kerel! Door zijn rustige uitstraling, door een volledig veilige space te creëren en door de juiste vragen te stellen, nam hij me -figuurlijk- bij de hand en begeleidde me als het ware terug naar deze key-momenten uit mijn bestaan. En legde daarmee de vinger precíes op de zere plek. Dat heeft me veel inzichten in mijn onbewuste patronen gegeven en ook weet ik nu waar het vandaan komt. En dat neem ik weer mee in mijn dagelijks leven. Ik ben je dankbaar voor je hulp Roderick! Heel mooi om te zien ook hoe gepassioneerd je over deze therapie bent en hoe vastbesloten je bent om hiermee mensen te helpen!

Esther - maart 2023

Nieuwschierig maar toch een beetje gespannen voor het onbekende ging ik de regressie therapie in. Na een fijn intake gesprek met Roderick had ik meteen alle vertrouwen in hem. Hij stelde me op mijn gemak en nam alle tijd. Nooit geweten dat er zoveel onverwerkte emoties in je lijf vast kunnen zitten die eruit moeten. Ik ging meteen terug naar een vervelende situatie waarvan ik dacht hem wel verwerkt te hebben maar niets bleek minder waar en er moest letterlijk nog wat uit. Woede, tranen en een heleboel adrenaline kwamen er vrij. Bijzonder om te ervaren en totaal niet eng. Je bent er volledig bij maar er komt wat boven wat je normaliter kan onderdrukken wat voor lichamelijke klachten kan zorgen. Ik voelde me daarna bevrijd, lichter en was het nare gevoel meteen kwijt. Ik sta voor mijn gevoel sterker in mijn schoenen en laat nooit meer iemand over mijn grens gaan. Benieuwd naar meer nu ik weet wat regressie therapie inhoudt. Ik kan het iedereen aanraden want hoe groot of hoe klein een trauma ook is, het in je eentje verwerken is bijna niet te doen in deze tijd vol hectiek.

Tonique - juli 2023

Na een intakegesprek en 1 sessie bij Roderick te hebben ondergaan, heeft dit tot nu toe al veel in beweging gezet. Geen woorden voor deze bijzondere ervaring! Na de regressie sessie wist je mij eyeopeners te geven en vielen er puzzelstukjes over een terugkerend patroon uit dit huidige leven op zijn plek. Het was een zeer fascinerende reis naar een vorig leven, waarbij je mij gedurende de sessie heel fijn hebt begeleid. Jouw professionele werkwijze, je geduld en betrokkenheid hebben mij het vertrouwen gegeven mij open te stellen dat op dat moment door mocht komen. Ik wil je enorm bedanken voor deze bijzondere ervaring! Echt een aanrader, als je net zoals mij levensvragen hebt en verder wilt komen.

Sabine - januari 2024

Maak vrijblijvend een afspraak

Ik ga graag samen met je op zoek naar de oorsprong van hetgeen wat jou dwars zit.

Maak een afspraak