Voor wie?

Voor wie is regressie- en reïncarnatietherapie geschikt?

Regressie- en reïncarnatietherapie kan een oplossing zijn wanneer je last hebt van (onverklaarbare) nare gevoelens, angsten, beelden. Of bij lichamelijke aandoeningen waar geen duidelijke medische verklaring achter zit. De therapie kan ook zinvol zijn voor mensen die nog last hebben van een traumatische gebeurtenis. Zelfs als je je die gebeurtenis niet goed kan herinneren.

Regressie- en reïncarnatietherapie biedt inzichten in waar deze belemmeringen zijn ontstaan, en waar deze gevoelens dus vandaan komen. De therapie helpt de verbinding met jezelf en anderen weer te herstellen, en maakt je vrij van de beperkende overtuigingen die je in je meedraagt, bewust of onbewust.

Regressie- en reïncarnatietherapie (RRT) helpt bij het doorwerken en loslaten van ankers naar het verleden. Deze ankers kunnen je in het hier en nu op een vervelende manier in de weg staan, en tegenhouden om op een vrije en onbezorgde manier te leven.

Voor wie is het minder geschikt?

De therapie is geschikt voor iedereen die in staat is zelf verantwoordelijkheid te dragen voor zijn/haar proces. Regressie- en reincarnatietherapie is een therapievorm die vraagt om eigen verantwoordelijkheid en 100% inzet. Deze therapievorm is niet geschikt voor mensen met psychoses of verslavingen aan drank/drugs.

Daarnaast is deze vorm van therapie niet geschikt tijdens de zwangerschap.

Maak vrijblijvend een afspraak

Ik ga graag samen met je op zoek naar de oorsprong van hetgeen wat jou dwars zit.

Maak een afspraak